Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

Stonex CUBE-A  terepi szoftver - AKCIÓ 

A mindennapi rutin kényelme a terepen is!

Megszokta már okos telefonjának, tabletjének azonnali válaszidejét, kezelési kényelmét? A menük csúsztatása, a kétujjas nagyítási - kicsinyítési gesztusok, az állandó és gyors telekommunikációs háttér már a mindennapi életének részévé vált?

Ha mindezt a komfortot elvárhatja egy telefontól, miért ne várhatná el munkaeszközétől is?

A Stonex GNSS/GIS/TS felhasználóknak nem kell lemondaniuk a „polgári” életben már rutinná vált szokásaikról terepen sem!

A WindowsMobile, Windows10 operációs rendszerek mellett megjelent a Stonex Android-ra fejlesztett terepi vezérlő alkalmazása, a CUBE-A.

A logikusan felépített, jól áttekinthető szoftver bármilyen Android operációs rendszerű okos eszközre telepíthető, a kor minden elvárásának megfelelő, testre szabható grafikus felülettel.

Ikonvezérelt kialakításának köszönhetően, akár okos kesztyűben is könnyedén kezelhető. Természetesen, a magyar nyelvű CUBE-A hivatalos VITEL transzformációval rendelkezik.

A gyártó az Android operációs rendszeren futó, terepen rögzített CUBE-A adatok irodai Windows feldolgozáskori visszaállíthatóságát, a nála már jól ismert RW5 formátum kiírási lehetőséggel (is) biztosítja. Így az alkalmazás- és operációsrendszer váltás zökkenőmentes – akár visszamenőlegesen is – bármilyen eddig megszokott és előírt munkafolyamatban.

A teljes funkcionalitású terepi felmérő és térképező program valamennyi, a Stonex portfóliójában szereplő GNSS vevőhöz választható kezelőszoftver: csak csatlakozzon Bluetooth-szal műszeréhez és a CUBE-A teszi a dolgát, csúcsra járatva eszköze műszaki tulajdonságait!

Válassza most Stonex S900A RTK GNSS vevőt, gyári terepi tablettel és CUBE-A szoftverrel!
Most mindössze 1.850.000 Ft nettó csomagáron juthat hozzá az Android-os operációs rendszerben már megszokott kezelési kényelemhez.

Van saját terepi okos telefonja, vagy tablete, így újba most nem ruházna be?
Ebben az esetben, használhatja meglévő eszközét is. Így az S900A+CUBE-A szoftver mindössze 1.650.000 Ft nettó

További részletekért, illetve díjmentes műszerbemutatóért keresse Nagy Géza műszaki vezetőnket (+36 20 934 0478).

          

   

  

  


Kérjen ajánlatot az alábbi képre kattintva!


 

 

 

 

Hírlevél

captcha 
I agree with the Használati feltételek

Társoldalunk

Megtalál minket

Facebook-on is!

Időkép 

 

Felhőkép